Land Veno Actueel, dè nieuwswebsite voor Sint Jansklooster en Vollenhove, zoekt een correspondent.

Update maart 2021: we hebben een gemotiveerde collega gevonden! Reageren blijft mogelijk.

Wat ga je doen?

Je tipt de redactie over gebeurtenissen en zaken die spelen in je buurt.

Je schrijft waar mogelijk (concept-) artikelen en je zoekt naar nieuwtjes in de samenleving.

Wie zijn wij?

Jansema Media is uitgever van Land Veno Actueel, Genemuiden Actueel en Zwartsluis Actueel. Vanuit onze redactie in Zwartsluis staan we zes dagen per week te trappelen om betrouwbaar, leuk en belangrijk nieuws te brengen aan onze lezers. Verslaggevers en fotografen werken vanuit huis en staan dagelijks in contact met de eindredactie om samen een zo goed en breed mogelijk nieuwsaanbod te verzorgen.

Wie zoeken wij?

Je bent enthousiast, representatief en weet wat er speelt in Veno of Klooster. Je hoeft geen Neerlandicus te zijn, maar hebt wel kennis van de Nederlandse taal. Overigens weet je roddels te onderscheiden van nieuws en dingen voor je te houden wanneer dat nodig is. Je onderhoudt regelmatig contact met de nieuwsredactie en met je netwerk om nieuws te vergaren. Wil jij je juist richten op een bepaalde rubriek zoals sport, economie of politiek? Ook dat is bespreekbaar. Leeftijd speelt geen rol, motivatie echter wel. Afhankelijk van het nieuwsaanbod verwachten we dat deze functie 0 tot 5 uur per week in beslag neemt.

Wat bieden wij?

Bij Land Veno Actueel maak je onderdeel uit van Jansema Media, een breed en professioneel nieuwsmerk in de kop van Overijssel. Het geeft voldoening om iedere dag mensen te kunnen informeren en entertainen met lokaal nieuws. Tijdens een eventueel gesprek worden (beperkte) vergoedingen besproken. Verwachten wij dat je zes dagen per week op pad bent, perfecte artikelen aanlevert, geen fouten maakt en daadwerkelijk alles in de gaten houdt? Nee, dat kunnen wij zelf ook niet. We zijn blij met enthousiaste mensen die als het ware een ondersteunende factor spelen voor de eindredactie. Lijkt deze uitdaging je wel heel leuk maar twijfel je of het wat voor je is? Schroom niet om te vragen naar meer informatie.

Belangstellenden kunnen voor meer informatie en/of bij interesse contact opnemen met Robert Jansema, hoofdredacteur. Telefoon: 06 36073878 of mail: info@jansemamedia.nl 

 

Interesse om voor andere 'Actueel-sites' te werken? Neem vrijblijvend contact op.